Directions AN Center Arnhem

AkzoNobel
Velperweg 76
6824 BM Arnhem
Telefoon + 31 26 36 64 433

Download de routebeschrijving (PDF)

Met de auto
Vanuit Apeldoorn
Op de A50 de afslag Arnhem-Centrum/etc. (afrit 20) nemen en daarna richting Arnhem aanhouden. Na circa 1.300 meter ziet u aan uw linkerhand een bezinepomp. Na ongeveer 300 meter gaat u linksaf (Weg achter het bos). Na circa 600 meter gaat u de derde weg rechtsaf (Monnikensteeg) en aan einde rechtsaf naar de Rosendaalseweg. Op de rotonde gaat u rechtdoor, waarna de weg naar links afbuigt (Raapopseweg). Volg deze weg naar beneden tot aan de verkeerslichten, waar u de linkerbaan kiest om vervolgens rechtdoor over te steken en het AkzoNobel terrein op te rijden.

Vanuit Utrecht
Op de A12 afslag Arnhem-Noord/etc. (afrit 26) nemen (direct na de afslag Apeldoorn-Zwolle) en richting Arnhem aanhouden. Vervolg u weg volgens de routebeschrijving vanuit Apeldoorn.

Vanuit Rotterdam en ’s-Hertogenbosch (vanaf A50)
Op de A15 afslag A50/A73 (Nijmegen/Venlo/Köln/Apeldoorn/Doetinchem) nemen. Op deze afslag A50 Apeldoorn/Doetinchem aanhouden. Op de A50 de de afslag A12/A50 (Apeldoorn/Zwolle/Doetinchem) nemen. Op de A12 afslag Arnhem-Noord/etc. (afrit 26) nemen (direct na de afslag Apeldoorn-Zwolle) en richting Arnhem aanhouden. Vervolg uw weg volgens de routebeschrijving vanuit Apeldoorn.

Vanuit Nijmegen
Op de A325, direct na de John Frostbrug, de rotonde op. Ga rechtdoor en neem vervolgens de afslag Utrecht/Apeldoorn. Houd rechts aan en ga vóór het derde stoplicht rechtsaf de Steenstraat in. Volg de Steenstraat en ga onder het spoorwegviaduct door. Na circa 900 meter gaat u rechtsaf en rijdt u het AkzoNobel terrein op.

Vanuit Duitsland
On motorway A12 take exit A50 Arnhem-Noord/etc. (exit 26). Turn left at the traffic lights onto Apeldoornseweg. Drive under the viaduct and continue as if coming from Apeldoorn.

Parkeren
Bezoekers
Parkeer uw auto in een van de aangegeven parkeervakken op het parkeerterrein. De locatie beschikt ook over een aantal parkeerplaatsen voor mindervaliden.

Openbaar vervoer
Na aankomst per trein (Arnhem Centraal) is het ongeveer 10 tot 15 minuten met de bus naar de Velperweg. Een andere optie is op Arnhem Centraal over te stappen op de trein die stopt op station Arnhem Velperpoort. Vanaf Velperpoort is het 10 tot 15 minuten lopen. Vanaf Arnhem Centraal vertrekken op werkdagen zeer frequent (gemiddeld elke 5 -10 minuten) bussen naar hettAkzoNobel kantoor aan de Velperweg. De looproute tussen het busstation aan het Stationsplein en de perrons is ongeveer 2 minuten.

Buslijnen van Arnhem Centraal naar AkzoNobel (= halte Raapopseweg)
• Lijn 1 richting Velp
• Lijn 7 richting Geitenkamp
• Lijn 27 richting Station Doetinchem
• Lijn 29 richting Station Doetinchem/Doesburg Kraakselaan
• Lijn 331 richting Velp Zuid/Arnhem IJsseloord 2

Buslijnen van AkzoNobel (=halte Raapopseweg) naar Arnhem Centraal
• Lijn 1 richting Oosterbeek
• Lijn 7 richting Rijkerswoerd
• Lijn 26 richting Arnhem Centraal
• Lijn 27 richting Arnhem Centraal
• Lijn 29 richting Arnhem Centraal
• Lijn 293 richting Apeldoorn
• Lijn 331 richting Nijmegen Weezenhof